Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CH DE WOLDEN – CSI ZUIDWOLDE

juli 25 - juli 28

Gratis

Internationaal

CH de Wolden – CSI Zuidwolde wordt gehouden van 18 t/m 21 juli en van 25 t/m 28 juli 2024. Het twee weken durende paardensport evenement wordt georganiseerd op het prachtige concoursterrein van oud-international Jan Broek.

Het is alweer de 18e editie van het mooiste outdoor concours van Noord Nederland. Net zoals voorgaande jaren verwachten wij de beste ruiters uit Nederland, waaronder Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Jur Vrieling, Marc Houtzager en Albert Zoer. In totaal doen er ruiters uit 30 landen mee waaronder Beezie Madden uit de Verenigde Staten, de beste vrouwelijke amazone van de wereld.

Op de `Summer Fair’ van CH de Wolden presenteren de deelnemers zich aan het publiek in stijlvolle witte pagodetenten. De fair is natuurlijk weer gratis toegankelijk en u kunt er inspiratie opdoen op verschillende gebieden. Uiteraard vindt u er artikelen op het gebied van ruitersport en allerhande paard-gerelateerde benodigdheden, maar dit jaar ook aandacht voor algemene fashion en lifestyle artikelen.

Dit paardensport event vindt 2 weken plaats van 18 tm 21 juli en 25 tm 28 juli echter wij zijn alleen aanwezig van 25 tm 28 juli 2024.

 

Gegevens

Begin:
juli 25
Einde:
juli 28
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.chdewolden.nl

Locatie

CSI ZUIDWOLDE
Veeningen 1
VEENINGEN, noord Nederland 7924 PG Nederland
+ Google Maps

Organisator

Michel Broek
E-mail
info@chdewolden.nl