Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CSI* – CSI** – ERMELO

mei 1 - mei 4

Wivaldi Hippisch Organisatie en Adviesburo kondigt met trots de eerste editie van CSI** Ermelo aan, een internationaal springconcours dat plaatsvindt van 1 tot en met 4 mei op het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) in Ermelo. Als organisator van het evenement en met het kantoor gevestigd op het NHC zelf, heeft Wivaldi een uniek inzicht in de faciliteiten en mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

CSI** Ermelo is een vierdaags concours waar zowel CSI1* als CSI2* rubrieken worden verreden en uiteraard de sport voorop staat. Met op vrijdagavond de finale van de CSI2* Medium Tour met een verrassingselement. Op zaterdagmiddag wordt bekend wie de allereerste Grote Prijs van CSI** Ermelo op zijn of haar naam mag schrijven.

Het belooft niet alleen een spannend sportevenement te worden, maar ook een sociale gelegenheid voor deelnemers, bezoekers en sponsoren. Met een focus op communicatie, transparantie en uitstekende faciliteiten, wil de organisatie een onvergetelijke ervaring creëren, met als doel CSI** Ermelo jaarlijks te laten terugkeren als een hoogtepunt op de hippische kalender.

Gegevens

Begin:
mei 1
Einde:
mei 4

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
Ermelo, + Google Maps

Organisator

WIVALDI
Telefoon
085-0663648
E-mail
eventmanagement@wivaldi.com