Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WINTER HEERLIJCKHEID

19 november 2021 - 21 november 2021

€ 12,50

Welkom op Winter Heerlijckheid!

De zomer loopt ten einde, het najaar dient zich aan.

Op 19 tm 21 november wordt op de buitenplaats van Kasteel Warmelo en haar landgoed omgetoverd tot een winterwonderland voor Winter Heerlijckheid.  Aangepaste openingstijden mbt Covid-19 iedere dag van 10:00 – 18:00 uur!

Sfeervolle buitenfair
Hakken uit, laarzen aan! Kom alvast in stemming voor de gezellige wintermaanden tijdens de sfeervolle buitenfair Winter Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel beloven al veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties, kerstdecoraties en ornamenten en bloemstukken: het past allemaal op Winter Heerlijckheid.

‘Diepenheim, een sprookje van zichzelf. Laat je ook betoveren!’ 

De locatie
Het Landgoed Warmelo is gelegen aan de rand van Diepenheim in de gemeente Hof van Twente. Prinses Armgard, moeder van Prins Bernhard, heeft tot haar dood in 1971 het huis bewoond. Prinses Beatrix en haar zussen kwamen graag bij hun oma op bezoek. Kasteel Warmelo was een warm adres voor de Oranjes. In 1976 is het landgoed verkocht aan de familie Avenarius, die het landgoed in gebruik heeft en het huis bewoond. Het kasteel wordt omgeven door een 7 hectare groot park. Winter Heerlijkcheid vindt plaats op het voorterrein van het kasteel en de buitenplaats van het landgoed.

Het randprogramma
Er is van alles te beleven tijdens Winter Heerlijckheid. Je kunt er niet alleen heerlijk winkelen en inspiratie opdoen bij de exposanten maar ook genieten van de rijke kunst en cultuur en genieten van live-muziek, modeshows en kerstkoren op het grote lounge terras. Er zijn diverse lekkere (home-made) gerechten en drankjes in ondermeer het Koetshuis en de diverse foodtrucks. Daarnaast zorgen diverse workshops en demonstraties die gegeven worden ervoor dat bezoekers optimaal zullen genieten.

 

Gegevens

Begin:
19 november 2021
Einde:
21 november 2021
Kosten:
€ 12,50
Site:
WWW.WINTERHEERLIJCKHEID.NL

Locatie

Landgoed Warmelo – Diepenheim (Twente)
Borculoseweg
Diepenheim, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Marijke Tiehuis
E-mail:
m.tiehuis@ast-expo.nl