Recht van teruggave

Tot 30 dagen na levering

In4Ambiance garandeert dat de geleverde artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken.
Het hierboven genoemde Recht van teruggave, geldt gedurende een periode van 30 dagen na levering. De afleverbon dient als garantiebewijs.

 

  • In geval van een gebrek zal In4Ambiance het product kosteloos omruilen of herstellen.
  • Indien een artikel niet meer voorradig is, dan vergoeden wij u het aankoopbedrag.

GARANTIE

Wettelijk verplichte garantie

  • Op al onze producten hanteren wij de wettelijke verplichte garantie. De wettelijke garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed product. Als een product niet deugt, heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van jouw geld. 
  • https://www.rijksoverheid.nl/

Klachten

In4Ambiance neemt uw klacht serieus.

Bent u niet tevreden over een door ons geleverd product of onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze klantenservice via het ticketsysteem op onze website. Via “mijn account” kunt u bij tickets online uw vraag te stellen. Deze vragen ontvangen wij direct en zijn direct gekoppeld aan uw factuur en gegevens, waardoor we u sneller van dienst kunnen zijn. Mocht u ons telefonisch willen spreken dan kunt u ons altijd bellen. Wij nemen uw klacht direct in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.