Inspiratie-advies

Interieur advies

In4ambiance


gratis advies aanvragen

Karen Vos

Graag stel ik me even aan U voor; mijn naam is Karen Vos en ik heb sinds 7 jaar mijn eigen bedrijf – In4Ambiance – gespecialiseerd in Sfeerhaarden zonder afvoerkanaal en woon-accessoires.

Misschien zult U zich afvragen waarom In4Ambiance… Toen ik met mijn bedrijf begon wilde ik een naam die geen uitleg nodig heeft. Ik vond In4Ambiance toepasselijk omdat ik altijd In ben voor Ambiance … Sfeer die ik wil overbrengen aan mensen door o.a. haarden op bio-ethanol en elektrisch aan te bieden in combinatie met passende woonaccessoires. Bij mij hoeft u geen extra uitgaven te doen aan een grote verbouwing maar kunt u direct genieten van de speelse vlammen en warmte. Naast deze haarden kan ik ook uw buitenterras voorzien van mooie gashaarden en gastafels en andere accessoires om het terras nog aangenamer te maken. Ik kan snel en makkelijk reageren op uw wensen en ideeën, sta altijd voor u klaar voor een goed advies omtrent de toepassing van mijn producten in uw binnen en buiten interieur!

100+

sprankelende Ideeën

20+

verrichte ideeën


gratis advies aanvragen


Gratis advies aanvragen

Waarom interieuradvies?

Stel u eens voor dat u thuiskomst van een feest, of iets dergelijks. U doet de voordeur van uw woning open en telkens weer bent u “verliefd” op uw woning interieur. Het voelt als heerlijk warm thuis komen en het is dan ook vanaf minuut 1 lekker gezellig.

Waarom ik mijn interieuradvies beschikbaar heb gesteld is omdat ik dit gevoel wil doorgeven aan mensen. Wat is er nou beter dan je 101% thuis voelen in je eigen woning. Teveel mensen blijven té lang in dezelfde sleur hangen en zijn eigenlijk de “verliefdheid” over hun woning verloren. Door een aantal simpele vernieuwingen te doen krijg je al een heel ander gevoel bij binnenkomst van je woning.

Wij voelden ons eigenlijk niet meer helemaal “happy” in ons eigen huis. We hadden al een hele tijd niks gedaan aan ons interieur. Op een event kwam ik Karen tegen van In4Ambiance. Ze vertelde over haar gratis interieuradvies. Zo gezegd zo gedaan kwam ze bij ons thuis om advies te geven over nieuwe mogelijkheden. Met de prachtige haarden van In4Ambiance straalt onze woning stijl, klasse en gezelligheid uit. Wij zijn weer opnieuw verliefd geworden op onze woning. Het voelt echt weer als thuis komen”

Marleen


Gratis advies aanvragen

3 simpele stappen

Advies aangevraagd

Stap 1 – U hoeft enkel het formulier in te vullen. Zodra dit is gelukt komt uw aanvraag bij mij binnen.

Afspraak maken

Stap 2 – Ik neem binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen.

Advies op maat

Stap 3 – Ik kom bij u thuis en geef u geheel vrijblijvend interieuradvies . Ik streef altijd naar warmte en gezelligheid.

Ik werk uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.


Gratis advies aanvragen