Waarom kiest U voor In4Ambiance sfeerhaarden en overige producten? In4Ambiance staat voor kwaliteitsproducten die zorgen voor sfeer voor zowel binnen als buiten. Wij proberen telkens weer mooie en bijzondere producten aan ons assortiment toe te voegen; geven een goede service en staan altijd voor u klaar!

De sfeerhaarden van In4Ambiance zijn mooi, verhogen de gezelligheid en Ambiance. Geen breekwerk, geen rook, stof of as! Bestellen – plaatsen en genieten; voor binnen en buiten!

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt en wenst u meer informatie over een product? Zoek contact met mij want een persoonlijke presentatie van mijn producten bij u thuis is door het Corona virus helaas even niet mogelijk! Samen zoeken we naar een oplossing!

Sfeervolle en warme groet

In4Ambiance

~ Karen Vos ~

Over mij                                     

Persoonlijk houd ik van sfeer & warmte”. 

Heerlijk loungen en relaxen met luxe woontextiel. Denk hierbij aan mooie en zachte kussens –  plaids – huissloffen uit Oostenrijk en Nederland. Ook in mijn collectie, de in Nederland gemaakte Sjaals van Stolt!

Sfeervolle en veilige vuren. Elektrisch, gas en bio-ethanol, voor fijne warme en gezellige avonden. Zowel voor binnen als ook buiten! Iedereen en elke situatie een passende ambiance!

Het geluid en de verlichting nog niet op orde in en rondom uw huis… Niet getreurd, In4Ambiance heeft de oplossing… Synergy – Kooduu ledlamp – bluetooth speaker – wijnkoeler – bloemenvaas en dat alles ineen. 

In4Ambiance staat voor kwaliteitsproducten. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in luxe (woon)-textiel en sfeerhaarden (elektrisch – gas voor buiten – bio-ethanol).  Onze bio-ethanol sfeermakers, zijn de veiligste in zijn soort!

Ontdek onze fraaie collectie!

Webshop

Onze producten

Heerlijk chillen en loungen, kijkend in de vlammen van een mooi sfeer vuur met luxe (woon)-textiel. Wij houden erg van sfeer, warmte en gezelligheid! Deze passie dragen wij graag aan U over.