Waarom kiest U voor In4Ambiance sfeerhaarden en overige producten? In4Ambiance staat voor kwaliteitsproducten die zorgen voor sfeer voor zowel binnen als buiten. Wij proberen telkens weer mooie en bijzondere producten aan ons assortiment toe te voegen; geven een goede service en staan altijd voor u klaar!

De sfeerhaarden van In4Ambiance zijn mooi, verhogen de gezelligheid en Ambiance. Geen breekwerk, geen rook, stof of as! Bestellen – plaatsen en genieten; voor binnen en buiten!

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt en wenst u meer informatie over een product? Maak een afspraak. Mijn huis is mijn showroom.

Sfeervolle en warme groet

In4Ambiance

~ Karen Vos ~

Over mij                                     

        Persoonlijk houd ik van            

               sfeer & warmte”. 

In4Ambiance staat voor kwaliteitsproducten die sfeer en warmte creëeren. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in sfeervolle en veilige vuren zonder afvoerkanaal. Elektrisch, gas voor op je buitenterras of veranda, voor fijne, warme en gezellige avonden. Voor iedereen en in elke situatie een passende Ambiance. Wat te denken van de mooie zachte kussens en plaids uit Oostenrijk, voor een heerlijke warmte en sfeer. 

Met de Kooduu – Synergy – 3 in 1 ledlamp, zorgt In4Ambiance ook voor licht, muziek en een heerlijk koel drankje en met de oplaadbare ledvlam van de Glow 8 en Glow 10, heeft u een praktische vervanger voor de traditionele kaars! 

Met al onze producten, proberen we er een mooi plaatje van te maken. ‘Set the mood  Wherever en Whenever’!

Ontdek onze fraaie collectie!

Webshop Onze producten

Heerlijk chillen en loungen, kijkend in de vlammen van een mooi sfeervuur.                               Wij houden erg van sfeer, warmte en gezelligheid! Deze passie dragen wij graag aan U over.